Skrivit på avtal gällande Exodox

Jag hälsade på min bror som är franchisetagare av Moe Joe som nu finns i flera städer. Samma bror är också medlem av Frimurare. Så det går riktigt bra för den här personen och självklart är jag väldigt stolt över att vi är syskon.

Han är den jag vänder mig till i alla affärer jag gör hädanefter. Killen ni ser längre bort är också en av mina bröder och han jobbar på Moe Joe den som driver är äldre än han på bild. Det är killen på bilden och jag som tillsammans har skrivit under Exodox avtalet.

 

Möte strax i denna hemliga plats

snart får jag besök från Kenya som kommer hem i kväll och nästa vecka ska vi mötas. Loggan är snart färdig för produkterna och vissa av varorna är på väg.

Vi kommer då skriva 3 olika avtal tillsammans med en banktjänsteman närvarande. Jag kommer ej blåsa upp     affärerna i bloggen som vissa andra bloggare gör. För jag vill ej ha onda ögon på detta varumärke. Hädanefter ska jag vara försiktig med att berätta för mycket i bloggen.

Jag kör en el bil men vill ej visa upp hela bilen i bloggen. Jag har valt att hålla lite lägre profil så att man ej får galna människor efter sig som googlar och besvärar.

Mitt sällskap när jag lagar god pasta

Nedan katt är inte ens min katt utan det är grannens katt som älskar lukten av mat. Hon håller mig sällskap ofta och även när jag lagar mat. Hon krafsar alltid på min ytterdörr och jamar är jag hemma släpper jag in henne genast.

Det jag lagade denna gång var nedan pasta med grönsaker och turkisk korv som är väldigt stark och gjord på lammkött. Högst upp lite persilja som dekoration och fårost.

Två potentiella sportmästerskap för kungafamiljen i sommar

Sommaren 2020 kommer att bli hektisk för alla som gillar sport. Den börjar med herrfotbolls-EM på tolv olika platser i Europa. Bara några veckor senare är det dags för sommar-OS i Tokyo. Kungafamiljen, som ofta åker och tittar när Sverige representeras i mästerskapssammanhang, har mycket att fundera över. Med alla sina åtaganden på sommaren är frågan om de hinner åka på båda.

Europamästerskapet i fotboll

EM i fotboll spelas mellan den 12 juni och 12 juli. Till skillnad mot tidigare mästerskap kommer matcherna att spelas på flera olika orter. Varje grupp kommer att spela sina matcher i två olika städer. Det svenska landslaget kommer att spela sina matcher i spanska Bilbao och i Dublin på Irland. Förbundskaptenen Janne Andersson har inte tagit ut sin EM-trupp ännu, men det mesta pekar mot att den återigen leds av lagkaptenen Andreas Granqvist. Enligt bet365 som publicerar sportnyheter och erbjuder betting på fotboll, har lagkaptenen haft känningar i sina ljumskar men det ska inte hindra honom från att spela i vår, varken i klubblaget HIF eller landslaget. Oddsen för att Sverige vinner EM är 126.00, medan gruppmotståndarna Spanien har oddset 9.00.

Kungafamiljen har ett stort fotbollsintresse men de har varit frånvarande de senaste mästerskapen. Senast när fotbolls-EM hölls i Frankrike 2016 var det endast Prins Daniel som var närvarande. När VM hölls i Ryssland var det sedan länge bestämt att kungaparet inte skulle åka, även om de var öppna för det om landslaget hade tagit sig längre än till kvartsfinalen. När damlandslaget spelade i VM förra året var det återigen Prins Daniel som var på plats. Han såg matchen mot Thailand som Sverige vann med 5–1. Expressen skrev däremot att hela kungafamiljenföljde mästerskapet med stort intresse.

OS i Tokyo

Mellan den 24 juli och 9 augusti kommer OS att arrangeras i Japan. Det är andra gången som landets huvudstad, Tokyo, arrangerar ett OS. Första gången var 1964. Kungaparet har ofta setts vid OS, vinter som sommar. De satt i publiken i London 2012 och i Rio 2016, varav de bland annat såg damlandslaget i fotboll vinna OS-silver. När vinter-OS hölls i Pyeongchang i Sydkorea, 2018, reste kungen själv. Där träffade han bland annat landslagen i längdskidåkning, curling, alpint och ishockey.

Vad som talar för att kungaparet, kronprinsessparet och resten av familjen kan åka till OS är deras relation med det japanska kungahuset. Kungen och kronprinsessan var senast på besök i oktober 2019, skriver Aftonbladet. Då presenterades det nya kejsarparet för utländska kungligheter. Japans tidigare kejsarpar abdikerade på grund av kejsarens fallerande hälsa, och i maj tillträdde kronprinsen, Naruhito, officiellt tronen. Kungen har tidigare besökt Japan flera gånger, både som kronprins och som kung.

Hovet har ännu inte meddelat om hela eller delar av kungafamiljen kommer att åka till något av mästerskapen. Båda arrangeras mitt under sommaren, vilket är då familjen brukar ha sina privata semestrar samt befinna sig på Öland. Sannolikheten för att de kommer att närvara vid minst ett av mästerskapen är stor, även om det kanske är något troligare att de väljer att åka till Tokyo. Vem vet, kanske kommer herrlandslaget att spela där med.

Låt dig inte manipuleras av andra

När det kommer till affärer har jag lärt mig att direkt känna igen sorten som tänker åka på en bananskal bekostnad av andra. Jag har precis avbrutit ett samarbete med en person som lovade guld och gröna Skogar. Det visade sig att det var jag ensam som skulle sköta hela affären.

Jag känner direkt igen beteende när en person inte kommer att bidra något till företaget. Jag känner direkt igen lögner där de lovar tungt och håller tunt.