7 gyllene regler för att sticka ut med din marknadsföring

A och O för ett hållbart varumärke är respekt i företaget och att synas tex genom företaget engelbert strauss som gör arbetskläder med premiumkvalité. För ju mer ett företag syns desto mer kommer kunder känna av den pågående energin i företaget. Lever man under jantelagen och konstant ser varandra som hot i stället för tillgång så kommer även kunderna till slut se ert varumärke som ett hot och inte en tillgång i sina liv.

Tänk kungligt och du hamnar på toppen

Tänk er till ex kungafamiljen som aldrig visar utåt om det finns osämja inåt. Tidningar har då inget annat att skriva om än hur fin klädda de är. Skulle de leva med sina känslor utåt och börja utöva jantelagen på varandra skulle tidningarna ha massor av smaskiga saker att skriva om. Följ helt enkelt hur kungafamiljen representerar varandra och lyfter upp varandra inför folk och media. Endast en dåre går omkring med ett horn i pannan och tror att folk är blinda och inget ser. Alla ser den felande länken i ett varumärke när man underskattar kunderna.

Nedan är jag på huvudkontoret för ett svensk varumärke som jag anser lever upp till detta ideal tätt efter kungafamiljen. Tänk att alla i kungafamiljen inklusive vi som jobbar med dem följer skrivna och oskrivna regler. Det finns inte en enda person som någonsin har brutit detta för då bryter man reglerna gentemot staten. Om nu så många människor på olika kungliga representationer kan anpassa sig till dessa regler varför skulle inte ett varumärke som ännu inte börjat synas kunna göra det? På dessa möten kan vi ibland blir 100 personer och alla går i samma led. Om hundra personer kan så bör även ett företag på 5-10 personer kunna detta. Nedan ser ni arbetskläder från ett känd varumärke med både T shirt och förkläde. Man ska ha sin logga på precis allt för det är bästa sättet för marknadsföring. Snygga arbetskläder med snygga loggor stärker vilket varumärke som helst.

Blondinbella går emot jantelagen

Här kommer 7 bra tips från mig som har lyckats skapa mig ett varumärke med bloggen. Finns även en bloggare till som går i samma fotspår som mig och det är Blondinbella Isabella Löwengrip för hon kan konsten att framhäva det som är bra med hennes liv och lever utanför boxen med jantelagen. Blondinbella har blivit vald som den mäktigaste kvinnan inom näringslivet och bevisar att en blogg kan öppna massor av dörrar och är en bra marknadsföringskanal. Blondinbella visar också att om man framhäver det som är bra så vill folk följa en. Vem vill följa någon som säger “titta inte på mig det finns bättre varumärken”? Det konstiga är att folk följer hennes blogg men lever efter sin egen negativa hjärna. Ser de inte hur ett vinnande koncept ser ut?

1) Hitta varma snygga arbetskläder om du jobbar utomhus och sätt din logga på
2) Hitta bra arbetsskor för alla väder och sätt även din logga på denna
3) Genom attraktionslagen attrahera in bättre människor omkring dig för är ni glada kommer affärerna blomstra. Är ni elaka mot varandra kommer universum inte välsigna er med starkt varumärke eller kunder.
4) Motarbeta mobbing genom att aldrig gå ihop gentemot en person. Låt var och en sköta sina konflikter ensam. Bry dig inte vem som har rätt eller fel. Rätt och fel är människans eget påfund.
5) Använd dina arbetskläder även på fritiden för då marknadsför du dig ännu mer.
6) Tappa aldrig ansiktet för att andra inte har självrespekt
7) Tro på det goda och du kommer möta mer gott i livet

blogg

När man har sopat rent på att följa jantelagen så finns det andra knep att tillgå för att få sitt företag att växa.

blogg
blogg
Den moderna barsitans arbetskläder ser ur så här på Waynes Coffee.

Lämna ett svar