Vill du synas här? Kontakta info@blogbiz.se

London tea exchange

London tea exchange

Jag Anne Von Porat klev ur bolaget när jag såg att de tvättade svarta pengar i bolaget och försökte konstant skuldsätta oss. Hur många kunder jag än drev in i företaget stod vi alltid med skulder. Jag hoppas ingen människa har någon typ av kontakt eller är kunder åt dessa produkter. Jag har varnat alla kunder jag drog in om vad detta företag höll på med. de gjorde bluffakturor och skickade pengar utomlands. Kvinnan och bloggaren jag drev in i företaget visade sig leva på sjukpension pga av psykiska hinder.

London Tea Exchange grundare heter Sheik Aliur Rahman och har 3 små caféer i London. Hans släkting tog kontakt med oss och frågade om vi kunde starta upp företaget i Sverige. Det visade sig sedan att Aliur, släktingen och den vi valde som VD tvättade svarta pengar i bolaget åt Aliur. De drev en egen verksamhet utanför företaget och blandade in alla i sin smutsiga härva.

Vi höll på att komma in på Waynes Coffee då jag är delägare av detta varumärke. När det uppdagades att London Tea Exchange tvättar pengar drog sig Waynes Coffe ur och LTE Nordic AB blev svartlistad hos Axfood som är börsnoterat, Svensk Cater, Martin och Servera och Waynes Coffee. Så fort jag klev ut ur företaget gick alla i konkurs men företaget står kvar på bolagsverket då de inte ens har råd att konkursätta det.

Dessa människor ljög också mycket de gick ihop och hittade på lögner om mig för att det var jag som fick in alla kunder så tänkte de göra sig av med mig så att de kunde stjäla lättare. De började gå ihop för att trycka ned mig genom lögnerna om Engelska ambassaden.

De påstod att engelska ambassaden hade granskat oss allihopa och att alla var godkända utom jag eftersom jag hade varit med i ett tv program och påstått att jag tror på reinkarnation. Waynes Coffee undersökte saken med ambassaden och de kom fram till att J som driver företaget Point Media hade påverkad de andra att använda detta emot mig. På vilket sätt skulle ens en statlig verksamhet ens undersöka en privatperson? Dessutom hur kan de ha googlat fram mig när mitt namn är något annat hos bolagsverket än vad det är på internet?

Det visade sig att kvinnan från Point media som på den tiden var min delägare på London Tea Exchange drivit förtal mot tjänstekvinnan från ambassaden. De ville att jag skulle polisanmäla henne och de andra två hos brottsoffermyndihgeten då de både spred förtal om mig och kvinna Elsa Olofsson. Här är hennes mail om det finns folk som vill veta sanningen. Bara hör av er till henne elsa.olofsson@mobile.trade.gov.uk

Sen påstod Sheik Aliur Rahman att han hade fått Elsa sparkad från den engelska ambassaden för vad hon hade sagt om mig. Hur kan han vara så naiv och tro att jag som vuxen kvinna och företagare ska köpa dessa lögner? Vem är han ens att kunna sparka en tjänstekvinna som han tillsammans med kvinnan från Point Media sprider falska rykten om?

London Tea Exchange is fake they make money laundry in Sweden. I was one of the owner and I am a witness how they made money laundry to not pay taxes in Sweden. If you want further information conatact elsa.olofsson@mobile.trade.gov.uk she can tell you the whole story about them. She is working on the English embassy in Sweden and London. She knows everything about them and have lots of proof.

Two of the owner in Sweden are alcoholic, one who runs pain media is has nude picture, and one on them is a big gambler hazard player. So here is a perfect candidates to represent London Tea Exchange on the embassy.

Lämna ett svar

Till startsidan
Translate »