Jag har köpt ett trollbord!

Nu har jag gjort det igen och köpt ett trollbord

Jag har köpt ett trollbord!
Jag har köpt ett trollbord! för att Maria Therese har verkligen inspirerat mig.

Mitt trollbord är lätt som en fjäder, den som Maria Therese har är verkligen tung och robust som verkligen inte kan flytta med våra egna muskler.

Min är väldigt speciell och är till för att bara en person ska spela den för att lägga båda sina händer på bordet. Jag köpte den från ett dödsbo från familjen Sporrong,  Det är en mycket gammal ätt som har gjort medaljer sedan 1666.

Jag  har nu tillsammans med bloggerskan Sibylla från Sibyllas.se varit på Trollbordsseans du kan läsa mer här om hur andevärlden talar till oss genom ett trollbord.

Jag är så bra på att minnas vad trollbordet svarade på andras frågor, men minns ej vad bordet svarade på mina frågor. Jag ställde i varje fall frågan “är jag på rätt väg”. Jag fick svaret Ja så jag tar med mig svaret vidare. En gammal data lärare till mig dök upp under seansen en som flera av mina syskon har haft som lärare. Han knackade fram bokstaven G och jag vet ej vad det innebar. Någon frågade om jag hade en magasin som börjar på G och då tänkte jag på gofitsweden.se som bara handlar om örter och kryddor. Jag tål nämligen inga örter och kryddor tål bara salt.

Vad innebär trollbord?

Trollbord är ett fascinerande och historiskt fenomen inom spiritism där ett bord verkar röra sig under en seans som om det styrs av andeväsen. Trots dess popularitet under 1800-talet så slutar folk inte att förvånas hur enkelt det är att nå andevärlden. Oavsett om man tror på det andliga eller föredrar vetenskapliga förklaringar, förblir trollbord en intressant del av spiritismens historia.

Jag blev inspirerad av trollbord när jag gick trollbord och överkuggning i kabinett hos Mithera.se Mithera Development i Agersta.

Denna gång fick jag uppleva lite annorlunda saker än sist jag var där.

Överskuggning av kabinett

I denna  workshop ingår även överskuggning av kabinett och då får man se personens anhöriga som har gått bort och skyddsänglar.

Det innebär att jag sitter i kabinetten och de andra sitter mitt emot mig på en varsin stol och tittar. De säger att man ska kisa lite med ögonen för att kunna förnimma. För mig fungerar det bäst om jag tittar med helt klara ögon för jag är verkligen klarvaken när det kommer till kontakt med andra sidan.

Här ser ni mig sitta i kabinettet och de andra ser mina anhöriga som har gått bort samt mina skyddsänglar. Denna gång såg de en liten dam med slöja.
Här ser ni mig sitta i kabinettet och de andra ser mina anhöriga som har gått bort samt mina skyddsänglar. Denna gång såg de en liten dam med slöja.
Detta är det mest fantastiska jag har gjort och detta är min 3:e gång och jag ser nya saker varje gång och lär mig något nytt varje gång.
Detta är det mest fantastiska jag har gjort och detta är min 3:e gång och jag ser nya saker varje gång och lär mig något nytt varje gång.
Katten Happy Lizzy älskar det andliga och känner på sig saker. Hon krafsade på dörren hela tiden och ville in och sätta sig på rokoko fåtöljen inne i kabinetten.
Katten Happy Lizzy älskar det andliga och känner på sig saker. Hon krafsade på dörren hela tiden och ville in och sätta sig på rokoko fåtöljen inne i kabinetten.

Mithera Podden (klicka och gå in och lyssna)

Jag lyssnade på den senaste avsnittet på Mithera podden där Ulf och Maria Therese berättar om deras kurs på Salsta slott. Det har varit andra där som har försökt få kontakt med andra sidan och haft sönder saker bara för att locka till sig besökare till sina kanaler.

Maria Therese sa något bra att det är karma de själva kommer dra till sig något dåligt om de gör dåligt mot andarna. Ulf sa någon genialisk och jag vill dubba honom till nationalhjälte han sa “LIKA ATTRAHERAR LIKA” dvs är det folk som ej har rent mjöl i påsen så kommer de säkerligen attrahera in lika dumma andar från andra sidan som de inte kommer bli klokare av dvs ingen vägledning bara tomt pladder är vad de får.

Lör 13 juli kl 10-18 Endagskurs: Andliga aktiviteter – lär känna av energier på Salsta Slott. Pris: 2200 kr inkl slottslunch och fika. Kontakta MariaTherese för mer information och anmälan på mariatherese@mithera.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *