Denna vecka är veckan jag har väntat på i hela mitt liv!

Vi kommer vara väldigt många personer hos mig i helgen då jag får besök från Ljungby.

Det är en mycket speciell person som är på väg hem till mig och därför samlas massor av människor för att få träffa den här personen som utför mirakel.

Lagom till mötet har jag fått exakt den röda färgen som jag bara älskar. Jag anser att rött hår är den enda färg som gör en människa levande. Alla andra färger är inte färger enligt mig.

I går jag hade besök av mina bloggare på lunch och de hjälpte mig och gjorde cocosbollar som var utan socker som vi sedan levererade till Livskällan som drivs av Carolina och Martina.

Vad är livskällan?

Det är en lokal i närheten av Vaksalaskolan där jag bodde förut. De har olika kurser och butik på plats.

Ni som följer mig vet att jag driver numera en hel mediabyrå och har hand om flera personers sociala media och deras reklam. Bla så har jag bloggare som Dogge Doggelito, Panos (grundare av Panos Emporio) Per holknekt (grundare av klädmärket Odd Mollys) och även Runar Sögaard (ex man till Carola Häggkvist).

Vi är även 12 personer som jobbar på denna mediabyrå. Förutom dessa 12 personer har vi över 120 magasin som drivs av olika personer. Min högra hand är Nettan Bergh.

Förutom dessa som ingår i blogbiz.se mediabyrå så jobbar vi även med externa digitala mediabyråer där alla är ute efter framsidan av Google genom att använda AI (artificiell intelligens) Hade det inte varit för AI hade jag inte klarat av att ens driva detta företag vidare.

Jag är också lärare på Medborgarskolan inom IT och privat mattelärare också. Jag har otroligt lätt för matte och därför vald att undervisa i ämnet för elever privat.

Sedan är ackrediterat journalist med PRESS kort och bevakar vårt kungahus samt bli inbjuden till olika evenemang och väljer då själv ut vilka jag hinner delta i.

Jag driver även fler företag som jag inte nämner i bloggen för jag vill också ha ett privatliv. Jag är också snart delägare i ännu ett företag som jag grundade och tog in ytterligare 2 personer som jag redan samarbetar med dvs de är redan anställda på blogbiz sedan flera år tillbaka.

Vi gör något helt nytt som inte finns på marknaden. Vi är nog först ute med detta också därför är det ingen idé att förklara förrän det har blivit mer känt i folkmun om de ens blir det någonsin. Jag har visat upp affärsplanen för familj och delägare och fick allas godkännande.

Tack vore vad AI kan göra för oss så har vi lyckats dra ner 100 timmars arbete till 2 timmar.  Jag vet inte varför folk hittar på spökhistorier kring AI och tror att robotar ska ta över deras egen intelligens. Det finns inga robotar det finns bara kreativitet som vi kan duplicera utan att behöva anställa en massa människor.

Oavsett hur lyckad jag är som entreprenör så tror jag fortfarande på tarot och medium. Jag rådfrågar alltid ett medium innan jag går in i nya saker sådan är jag och sådan kommer jag alltid förbli AMEN!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *