I dag ska jag på Workshop Helande Trumresor

Jag kommer ta med mig filt och kudde för jag vet att detta kommer att behöva.

Snart kommer bilder och ni kommer få veta vem mitt kraftdjur och anda vägledare. Jag är nyfiken och är en sökare livet ut ska ni veta.

Kvällens innehåll:Information om Shamanism och Trumresa. 2 helande trumresor då du bla får kontakt med kraftdjur, medicindjur samt guider. Samtal kring kraftdjur, medicindjur samt symbolers betydelse. Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Utbildad på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida” och ”Bevis för själens överlevnad”.
MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida” och ”Bevis för själens överlevnad”. Se länk nedan om ni vill köpa böckerna. Alla kurser och då menar jag verkligen det alla kurser hos henne har för mig varit uppvakande. Jag har nog gått hos henne i ca 13 år tror jag. Minns dessutom första gången jag var hos henne. Innan jag kom till henne så var det ett medium som sa att jag kommer börja gå på något andligt med fler än 10 deltagare. Jag började räkna deltagarna och såg då att det var mer än 10 personer så det medium jag var hos då hade så rätt. Nu är jag fast klistrad i Agersta för evigt!

Kvällens innehåll:

    • Information om Shamanism och Trumresa så det är inte bara trumresa utan först är de en pedagogisk genomgång.
    • 2 helande trumresor då du bla får kontakt med kraftdjur, medicindjur samt guider. Wow här ska jag verkligen var lyhörd och skriva ned allt i min mobil så jag inget glömmer.
    • Samtal kring kraftdjur, medicindjur samt symbolers betydelse.

Workshopledare: Maria Therese Bohman Agerhill, dipl. medium och healer. Utbildad på Arthur Findlay College i England. MariaTherese är även författare till boken ”Väck din mediala sida” och ”Bevis för själens överlevnad”.

Håll utkik inom kort då har jag massor att berätta om denna workshop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *