Heliangkursen med Martina på engelska

Martina sökte upp healing för att hon hade problem med hälsan och vi andra fick börja med att presentera oss och berätta varför vi var här i dag.

Här hittar du deras hemsida Heavenonarth.se

Jag skriver lite nedan allmänt vad jag har fått lära mig och det viktigaste skriver jag inte ned för här måste ni själva gå healingkursen för att verkligen förstå hur ni kan förändras och hjälpa er själv och andra.

Detta är Martina som är en av de som driver Livskällan och hade healing kurs.
Detta är Martina som är en av de som driver Livskällan och hade healing kurs.

Den andra deltagaren är Italienare, men uppväxt i USA så föreläsningen om healing var på engelska.

Även denna italienare hade haft en jobbig barndom och därför uppsökt healing i dag dvs kursen.

Jag berättade såklart om att jag redan var reikimästare och varje gång man går på kurs lär man sig något nytt och här är jag i dag för att lära mig nytt från Martina.

Energi är medvetande och vårt medvetande finns i varje cell hos oss. När du lär dig om healing lär du dig om energi för healing är energi. Vi ska få lära oss hur vi lär oss att tänka enligt just energi.

Vi fick också känna på olika kristaller och även sedan känna deras energi fast på avstånd.

rosenkvarts
Detta är rosenkvarts och kändes lite kall och uppgiggande.
Ametist
Här har vi en ametist kristall som kändes mer smärtstillande eftersom jag ganska ovta har huvudvärk.

Vad händer om man ger healing till någon som har en blockering i tex axeln och klienten inte känner det. Det handlar om att det är stopp och blockerad. Energin har fastnat och förnyar sig inte och cirkulerar inte. Det är som att ha något i frysen som blir gammal så då måste man slänga det till slut. Har du blockering kan du tex får sjukdomar till slut.

Varför får man blockeringar?

Det som skapar blockering är karma och trauma. Det kan även komma från tidigare liv.

Vad är trauma?

Från det att vi föds tills vi upptäcker vår healing väg. Trauma kan vara tex att man känner sig utfryst på jobbet av kollegor. Ensamhet, sorg som vi inte låter komma ut. Vi kanske inte har lärt oss att prata om det. Vi håller kvar och vågar inte göra saker för vi har blivit programmerade till att inte våga för att förra gången vi gjorde det gick det ej bra.

Var sätter sig blockerar sig i kroppen?

Det beror på vilken trauma man har fått. Tex ens pappa säger att man inte klara av en sak och inte är värdig och då tror man på det. Då kan blockering sätta sig i hjärtat. För där finns självkänslan. Tex händer är handlingskraft och är det i knäna så har du svårt att ta dig fram i livet.

Vad är programmering?

Om man hela tiden stoppar ett barn och säger att allt är farligt. Samt även att under barndomen så sätter man program i dem och talar om vad de ska tro om sig själva även om barnet glömmer bort det så sitter det kvar i undermedvetna.

Vilka olika sorters healing finns det?

Tex gör man illa sig så tar man direkt på den del som man har ont och det är ett omedevtet sätt för oss människor att hela hos själva. Du kan hela en människa genom handpåläggning, men Martina föredrar att hålla händerna på distans och hela. Martina är otroligt pedagogisk och trots att hon förklarade på engelska så hängde jag verkligen jag med.

Reiki healing

Kirurgisk healing

Ängla healing

Man får kalla sin healing för vad man vill tex så har jag min egen som jag kallar för EFT healing.

På kursen Martina har fick vi lära oss intuition healing. Vi ska bli en portal för kärlek och tacksamhet.

Nu ska vi verkligen praktisera detta så fortsättningen följer …….

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *