Julmingen på Medborgarskolan

Nu har jag varit på mitt första julmingel och denna gång på Medborgarskolan då jag kommer har kurser där.

De gick igenom lite av vad det innebär att jobba som lärare på Medborgarskolan och så fick vi presentera oss för varandra. Det är alltid lika intressant att träffa nya människor och höra deras historia. I dag är jag hemma hela dagen och har sedan ett event jag inte riktigt vet om jag ska gå på. Det handlar om att spara in på mat och få lära sig mer om det. Jag känner ibland att jag inte hinner med allt jag önskar göra för det jag skulle gå på i dag handlar om mitt intresse för mat. Allt som rör mat är jag nyfiken på att lära mig mer av.

De bjöds på smörgåstårta det jag verkligen älskar och jag åt så mycket att jag hamnade nästan i matkoma.
Fanns både kakor och lussebullar fanns också på plats. Samt så bjöds det på kaffe och te också.

I dag är en dag då jag är otroligt glad och allt började i går. Ibland kan verkligen glädje smyga sig på i ens liv och då har jag väntat på denna dag länge. Det gäller så klart min hälsa som är åt rätt håll. Jag brukar få huvudvärk av ganska mycket saker inklusive allt som finns på smörgåstårtan. I går tänkte jag att nu bryr jag mig inte om jag går och dör i morgon jag ska verkligen äta och njuta av smörgåstårtan. Sagt och gjort jag åt så mycket att jag rullande ut därifrån. Vaknade i dag av att jag mådde mycket bättre än på länge.

Länge leve smörgåstårtan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *