Jag har varit på korta mediala vägledningar hos Maria Therese

Maria Therese utbildar spirituella medium på sin kursgård

Det var flera elever som skulle avsluta sin utbildning hos Maria Therese och då brukar man bjuda in testpersoner som ska få vägledning och andekontakt. En av dem var jag så klart och med mig hade jag bloggerskan misslopez Isabel Lopez och hennes väninna Diana Lopez.

Här ser ni Maria Therese och Isabel lopez som kommer att ha ett samarbete framöver. Mer om det får ni veta senare så klart!

De var otroligt duktiga allihopa och jag fick då träffa 4 olika vägledare. En av dem sa att jag funderade på att skapa ett släktträd och det har jag förut gjort, men tog bort den bloggen och funderar på att skapa en ny här på blogbiz.se

Här ser ni Diana Lopez och Isabel Lopez i butiken där de säljer ridkläder. De har även en ridskola här som jag har gått på.
Alltid bjuds de på gott ficka och jag bara älskar att äta cocosbollar och citronmuffins.

 

Detta är Regina Strid som driver Bodylife och henne kommer jag berätta mer om inom en snar framtid. Mycket spännande person som också är utbildad genom Maria Therese.
Får man vara så här söt denna vovve bor i närheten och hälsar på när hon hör att det finns folk på plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *