När jag som press tog emot kungaparet

Här ser ni kungaparet och landshövding med fru som bl.a jag som press fick ta emot inför konsert på Uppsala slott.

Förutom mig så hade vi även folk som jobbar för hovet bl.a Edward som alltid är med.

Jag har också nu varit på mitt hemliga möte som är sååå hemligt att jag varken kan skriva det i bloggen eller ens påminna mig själv om att jag har varit närvarande på ett sådant möte. Det är nog första gången i mitt liv som jag befinner mig på ett verkligt hemligt stämplad möte där ingen från mötet får yppa ett ord om det. Jag är så taggad och vill verkligen uppleva mer och se vad mer det kan ge i framtiden för min del.

I morgon ska jag och några av våra bloggare på en examination för nya spirituella medium. Vi ska bli försökskaniner de ska testa sina förmågor på.  Vi blir 4 personer från min krets som kommer vara på plats. Självklart ska jag blogga om det också.

Landshövingen har verkligen humor han ville gärna se bilden jag tog av honom. Han sa att annars kan folk tro att han är en allvarlig person. En mycket bra landshövding som har fötterna på marken. Bakom honom ser vi Edward som jobbar för hovet.
Här har vi alla på plats och det är nog bara jag och några till som står utanför tillsammans med vårt kungapar för att kliva in i rikssalen för kvällens konsert tillsammans.

Observera att alla kliver in utom drottningen för hon besökte damrummet för att pudra näsan så vi fick vänta på henne precis vid nästa trappa.

Här vid trappan väntar alla på att drottning Silvia också ska hinna med och kliva in i själva Rikssalen för konsert.
Jag börjar misstänka att det är kungen som har problem med ryggen då han inte verkar kunna stå stadigt längre.
Så har vi arrangören med också som väntar på att drottningen ska komma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *