Utklädd Gustav Vasa när kungaparet anländer

Hur glad blev inte jag när jag såg utklädd kung och drottning!

Jag älskar maskerad och folk som klär ut sig även om jag själv på sin höjd endast haft djuröron på mig en sommardag.  Det var säkert mer än 10 år sedan jag hade på mig mina djuröron på ett make up event för länge sedan. En annan bloggare såg djuröron bakom busken och sedan såg hon att det var jag som kom. Hon skrev genast om detta då i sin blogg och hånade mig för dessa öron. De var små öron som satt fast med hårspännen och såg väldigt diskreta ut.

Man gör något litet och får mycket uppmärksamhet så hur skulle det se ut om jag klädde ut mig på riktigt?

Förut var det kul att andra nämnde mig på sociala medier. I dag känner jag inte att det är lika roligt utan jag skriver hellre om andra än om mig numera.

I kväll är jag inbjuden på ett hemligt möte

Det ska bli så spännande i kväll då jag är inbjuden till en mycket sluten grupp som man aldrig får nämna eller prata om. Det är så hemligt att jag själv inte ens vet vilka de är eller vad de brukar göra.

Jag ska färga håret, föna och sminka mig sedan göra mig tuppsnygg för att befinna mig på plats i kväll. Jag har nog aldrig sett fram emot ett möte så här mycket i mitt liv. Äntligen säger jag bara ÄNTLIGEN är jag dääääääääääärrrrrr!!!!!

 

Så här finklädda var de när de tog emot kungen och drottningen. Detta var 20 minuter innan kungaparet anlände till Rikssalen på Stockholm slott för en konsert som skulle börja kl 18.00 och slutar ca kl 20.00
Tänk om de var riktiga och jag inbillade mig om att de var på maskerad. Det hade då varit otroligt spännande då det brukar spöka på Uppsala slott så skulle det heller inte förvåna mig. Sedan kanske det visar sig att jag var den enda som såg dem och tog bild med dem. De verkar vara superglada att någon levande människa till slut var så pass synsk och kunde se dem.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *