En hel dag med andlighet, tarot och goodiebags du inte får missa

Jag verkligen älskar att åka ut till Agersta där Maria Therese har sin kursgård och massor av spännande event och möten.

Jag ska definitivt dit då jag inte missar något de har på Agersta i mån av tid och plats. Jag går alltid därifrån mycket nöjd och belåten. För utan det andliga så dör jag långsamt inombords och har varit en inbiten gäst där i ca 12 år tillbaka.

Denna gång är det

 

Nyårsevent med Mithera & Uppvaketpodden

Välkommen på en 6 timmar lång sprakande, rolig och spirituell nyårskaramell! Mithera Development och Uppvaket podcast i ett spännande samarbete. Vi bjuder på en show med seans, kortläsning, psykometri, kortare informativa föreläsningar samt livepodd. Dessutom utlottning av både böcker, husrensning och djurkommunikation.

Datum: 28 dec kl 12-18

Pris: 555 kr inkl alkoholfritt bubbel, tilltugg, fika och goodie bag.

Anmälan: maila till [email protected]

Plats: Mithera Development Spiritualistiska Center på  Agersta 11 km utanför Uppsala

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *