Hur är det egentligen att jobba för kungafamiljen?

Här nedan ser ni Edward och han jobbar för svenska hovet.

Han kom fram och presenterade sig för mig och detta är ett ansikte jag ser ofta kring vårt kungahus.

Hur är det att egentligen jobba för svenska kungahuset?

Jag kan tänka mig att man får resa väldigt mycket om man jobbar med svenska kungahuset. Jag har stort intresse för vårt kungahus, men något jag aldrig skulle orka är att resa och har aldrig gillat att resa. Jag kan inte förstå hur folk kan ens resa på semester och bo i ett sovrum bara för att få bada och sola. Jag gillar inte ens att bada och sola. Jag är för aktiv för att bara ligga still i ett sovrum eller ligga still och sola.

Bada gör man 10 minuter sedan är det slut så jag har aldrig förstått syftet med att bada i 2 veckor?

I dag går jag en kurs i hur man fotar med mobilen via medborgarskolan. Jag kommer nämligen snart jobba som lärare på medborgarskolan. Dels kommer jag hålla i olika provningar samt även hjälpa företag med marknadsföring och SEO-

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *