Att köpa julklappar till sig själv!

Att köpa presenter till sig själv i julklapp kan vara en rolig och självuppskattande idé.

Många människor tenderar att fokusera på att köpa presenter till andra under julhelgen och glömmer bort att unna sig själva något. Att köpa en present till sig själv kan vara ett sätt att visa sig själv lite extra kärlek och uppskattning.

Det finns många olika typer av presenter som man kan köpa till sig själv under julhelgen. Det kan vara allt från en ny tröja eller parfym till en upplevelse som en spa dag eller en resa. Det viktigaste är att presenten känns meningsfull och uppskattad av personen som köper den. Att unna sig själv något kan också hjälpa till att minska stress och ångest under julhelgen, som kan vara en hektisk och påfrestande tid för många människor.

Själv köper jag alltid mina egna underkläder själv.

Detta pga av att jag vet precis vad jag vill ha när det kommer till underkläder och det är också det plagg jag byter varje dag. Därför behöver jag många trosor hemma och orkar inte snåla på trosor.

Här är mina favoriter från Mawashi. Det ska vara hipster och helst lila med blå rand. Gula skulle ej passa mig då jag är ganska blek i färgen. Om jag väljer underkläder blir det alltid mörka färger som marinblå, svart eller som på bilden lila. Dessa är också lite 70 tal och det gillar jag verkligen lite flower power stuk i det hela.

Varför köpa trosor till sig själv

Att köpa trosor till sig själv i julklapp är något som allt fler väljer att göra. Det kan kännas lite egoistiskt, men det är faktiskt en bra idé att unna sig något extra ibland. Här är några anledningar till varför det kan vara värt att köpa trosor till sig själv:

1. Självkärlek

Att köpa trosor till sig själv kan vara ett sätt att visa sig själv lite extra kärlek och uppskattning. Det behöver inte vara något dyrt eller storslaget utan kan vara något enkelt.

2. Självförtroende

Att köpa trosor till sig själv kan också vara ett sätt att öka sitt självförtroende. Genom att visa sig själv att man är värd att unna sig något extra kan man stärka sin självbild och känna sig mer nöjd med sig själv. Det kan också vara ett sätt att fira sina prestationer och framgångar stora som små.

3. Självständighet

Att köpa trosor till sig själv kan också vara ett sätt att uttrycka sin självständighet. Genom att välja ut något som man verkligen vill ha och köpa det själv visar man att man är kapabel att ta hand om sig själv och fatta egna beslut. Det kan kännas befriande och stärkande att kunna unna sig något utan att behöva fråga om tillåtelse eller be om hjälp.

Jag firar alltid mig själv och även dubbar mig själv varje morgon när jag har varit duktig. Prova ni också så ska ni se att ni kommer att bli duktigare på allt ni gör.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *