Att tänka på när man träffar kungafamiljen

Det finns många saker man behöver tänka på när man träffar någon från kungafamiljen.

Något som alltid är återkommande är deras glada humör och att de inte gör mycket väsen av sig. Har aldrig sett att någon helt plötsligt behöver gå ut ur ett rum. De sitter kvar på sina platser tills det slutar helt enkelt och är verkligen inskolade med att anpassa sig till 100 % så att man till slut tror att de är en Stepford Wife robot man har framför sig.

Om de kan anpassa sig till alla regler så bör vem som helst kunna anpassa sig till alla regler. Jag har alltid tyckt att folk som inte kan anpassa sig till regler och lever utanför både etik och moral borde veta bättre. Det jag alltid ser varenda gång jag möter någon av dem är hur de verkligen passar in och följer alla regler både skrivna och oskrivna regler. Genom att träffa dem så har jag lärt mig massor på min resa. Jag vet vikten av att passa in i alla miljöer och har lärt mig så klart vett och etikett av de bästa läromästarna. Oftast är de bästa läromästarna de som jobbar för hovet. Såsom de lär upp dem så lär de upp resten som följer dem.

Längre bak precis bakom blommorna ser man Peder Strandh som jag numera har med mig när jag träffar kungafamiljen. Sist var hans sambo Maria med och det kommer mer bilder på andra event tillsammans.
Detta är när kronprinsparet nyligen har anlänt till Stadsparken i Uppsala.

Så vackert när man skymtar Uppsala slott bakom Erik Pelling, prins Daniel och kronprinsessan Victoria. Samt så har man alltid poliser och säpo på plats så också deras livvakter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *