Även landshövdingen och toppolitiker ville promenera tillsammans med kronprinsessan

För mig är det otroligt intressant att följa vårt kungahus då man få besöka näringslivet och ibland även friluftslivet som nedan.

Jag hade så klart varma kläder på mig då det var kyligt och med mig hade jag Peder Strandh som driver mediehuset Uppsala magasinet Luthagsnytt. Peder har tillsammans med sin sambo och dotter varit på besök hemma hos mig och haft teprovning. Dessa bilder kommer också komma upp så att ni som följer mig även får veta mer om teer.

Den 21 november har jag åter ett te event hemma hos mig s.k afternoon tea och sedan ska vi ett gäng kvinnor vidare till Arena hotell.

kronprinsparet
Här ser vi prins Daniel, kronprinsessan Victoria och landshövdingen som lyssnar noga. Bakom dem ser vi Pelle Svanslös och detta är så kul för då vet man att vi är i Uppsala.
Vi ser även socialdemokraterna Ardalan och Lena Hallengren. Ardalan intervjuade jag för ca 10 år sedan på SIU radio tillsammans med min dåvarande chef Roya. Det var också första gången jag träffade Ardalan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *