Fler bilder när kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte Stadsträdgården

Som ni alla vet så har jag följt vårt kungahus nu i flera år och det är alltid lika intressant.

Jag har denna månad träffat flera av dem flera gånger och därför knappt hunnit att blogga om det. Här kommer nu fler bilder av kronprinsessan Victoria och prins Daniel när vi vandrade tillsammans i stadsträdgården.

Jag kanske har flera hundra bilder som jag kommer lägga upp sakta men säkert. Jag själv tyckte att de såg väldigt kärleksfulla och lyckliga ut tillsammans. Man mår bra av att träffa dem då de sprider väldigt mycket god energi.

Samt så tycker jag att kronprinsessan är väldigt pedagogisk för det fanns en skolklass med också som dök upp senare.

kronprinsessan victoria
I bakgrunden ser ni 7 helvets gluggar som restauarngen heter och några båtar längs fryisån.
kronprinsparet
Vi var alla varmklädda det var även kronprinsparet för det var väldigt kallt denna dag.
Här bakom mig ser ni även politikern Erik Pelling och Carolin Kluft som är väldigt aktiv i Generation PEP som prins Daniel är aktiv i.

Här nedan ser ni allihopa som var aktiva denna dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *