Testa en spådam

Har du någonsin undrat vem som har utforskat den mest mångfacetterade världen av mediala upplevelser? 

Svaret är enkelt: jag. 

Här ser vi en spådam som kollar i tarotkort.

Oavsett om du är en övertygad troende i det övernaturliga eller om du är skeptisk, så kan jag intyga att det alltid är en spännande upplevelse att konsultera ett medium. Jag har genom åren konsulterat ett otal olika medium, och jag ser inga tecken på att jag kommer att sluta i förväg. 

Vad jag har lärt mig är att många skickliga medium besitter en unik förmåga att se bortom vår fysiska verklighet, som om de har en öppning till en annan dimension. Jag tror också att de som är skickliga inom detta område använder sitt undermedvetna i högre grad än genomsnittet. För det är genom våra sinnen som vi blir mer medvetna om det mediala, snarare än genom någon extern vägledning som ibland påstås komma från “guider” eller andra beteckningar. Allt kan härledas till vår egen intelligens, och det finns ingen intelligens som existerar utanför oss själva.

Om du någonsin har funderat på att testa en medial upplevelse kan du enkelt göra det genom att ringa en spådam. Den bästa spådamerna finns enligt mig på spålive.se. 

Här kan du få insikter om din framtid. Du kan fråga om  kärlek, romantik och relationer när du rådfrågar ett medium.

 

Jag ringde spålive.se sist för att ringa en spådam som kom mycket rekommenderad av en nära vän. Jag hade alltid varit nyfiken på det övernaturliga och hade tidigare haft några mindre framgångsrika upplevelser med spådomar, men jag var villig att ge det en chans till. Jag satte mig bekvämt i min favoritfåtölj och ringde upp numret som min vän hade gett mig.

Efter ett par signaler hörde jag en mjuk och tröstande röst i andra änden av linjen. Det var spådamens röst, och den hade en beroligande effekt på mig direkt. Hon presenterade sig som Madam Celeste och bad mig ta några djupa andetag för att slappna av. Jag följde hennes instruktioner och stängde ögonen.

Madam Celeste började med att säga att hon kände en stark energi runt mig och att det fanns mycket kärlek och positivitet i mitt liv. Det var en trösterik inledning, och jag började känna mig mer öppen för hennes förmågor. Hon fortsatte sedan med att berätta om mina nära och kära, inklusive några detaljer om min familj som hon inte kunde ha känt till på förhand.

Det som gjorde detta samtal så speciellt var Madam Celestes förmåga att förmedla budskap från de avlidna. Hon sa att hon kunde känna närvaron av min morfar, som hade gått bort några år tidigare. Hon beskrev honom som en varm och kärleksfull själ och gav mig ord som hon sa kom direkt från honom. Det var som om jag hade en kort och värdefull återförening med min älskade morfar genom Madam Celestes ord.

Vi pratade i över en timme, och under den tiden gav Madam Celeste mig råd och insikter om min framtid. Hon berättade om möjligheter och utmaningar som jag skulle ställas inför och gav mig vägledning om hur jag kunde navigera genom dem. Hennes råd var alltid kärleksfullt och positivt, och jag kände mig verkligen inspirerad efter samtalet.

När samtalet närmade sig sitt slut, tackade jag Madam Celeste för hennes tid och insikter. Hon önskade mig lycka till och sa att hon alltid skulle finnas där om jag behövde henne igen. Jag la på luren med en känsla av tacksamhet och frid i hjärtat. Det var utan tvekan det bästa samtalet med en spådam över telefon som jag någonsin hade haft, och det lämnade mig med en djup tro på det övernaturliga och dess möjligheter att föra oss närmare våra kära och vår egen inre visdom.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *