Endast 2 möten inbokade i dag

Som ni vet så hjälper jag småföretagare att växa på Google.

Detta genom att de får starta upp en nischad blogg då vi vänder oss enbart till företagare som dessutom är nischade. Vi anser att man inte kan springa efter två kaniner samtidigt för då missar man båda. Just nu hjälper jag en person som jobbar som art director.

Jag är också nu på gång med en 4:e företag tillsammans med en kvinna och en man som jag har känt länge. Kvinnan är släkt och mannen är redan samarbetspartner och kollega på annat håll. Man kan tro att jag inte har tid, men jag har mycket tid för både vila och meditation på dagarna. Jag ser också till att sova bra och äta bra.

Detta är min favoritbild som är jag i ett nötskal. Dvs vilar så mycket som möjligt och håller mig borta från allt som är besvärande.

Jag har också länge verkligen älskat en viss omega 3 av norsk märke. Jag har provat många men fastnat för bara en sort. Jag har nu beställt den och ska åter använda den. Jag har eksem och eksemet kliar samt jobbig huvudvärk som utlöses beroende på vad jag äter. Jag är trött på att inte tåla allt jag äter. Jag vill verkligen hitta botemedel för att åter kunna tåla vissa ämnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *