När konstnären Gunilla von Werder kom på besök

Gunilla har varit bloggare hos oss från och till i några år.

Nu är hon tillbaka och när hon ändå befann sig i närheten ville hon hälsa på mig.

Här är hon på väg till mig och snart börjar hon att fota mig när hon ser mig.

 

Här börjar både jag och Gunilla fota varandra.

Jag har börjat drömma igen om folk som jag umgicks med för länge sedan. Jag var väldigt förvirrad i början av mitt bloggande för ca 12 år och sedan och umgicks med personer som befanns sig på den nivå jag själv befann mig på. När man kliver upp och inte längre befinner sig på den nivå så försvinner också den typen av energi från ens liv. Vad jag menar är att ju lägre självkänsla man har som person desto lägre stående människor kliver in i ens liv. När man börjar sätta värde på sig själv då försvinner den typen av människor som bär på en låg värdighet.

Jag vill bara inte att de besvärar mig när jag sover dvs drömmer. I vaket tillstånd minns jag dem knappt, men när jag drömmer kliver de in och detta vill jag bli av med också.

Jag vill verkligen fortsätta utvecklas ännu mer för ju bättre jag mår och utvecklas desto bättre i min karriär och hälsa befinner jag mig på. För mig går så klart hälsan före allt, men jag måste säga att både karriär och hälsa går hand i hand för mig i varje fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *