Nu går jag Amazon utbildningen igen!

Jag har påbörjat flera utbildningar bl.a har jag hoppat på Komplett Amazon utbildningen igen som heter KNAA.

Jag går den 30 minuter i veckan tillsammans med en kollega inom livsmedelsbranchen. Denna kollega jobbar med kaffe, te och godis med sin egen konst på då hon är konstnär. Det är mycket lättare att gå ihop för man kan bolla frågor och idéer med varandra.

Den här hästen ser mer ut som en alpacka pga av frisyren.

Det är sista bilderna av när det var lite varmare ute. Jag har ett möte till bokat i dag och då med en eventuell ny bloggare som kommer att presenteras för er. Jag kommer också senare åka i väg med bilen för att handla. Sedan ska jag bara koppla av med någon Netflix film eller serie hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *