Afternoon tea hemma hos hertiginnan

I början av mitt bloggande liv kallade jag mig för Hertiginnan af Uppsala. Därför brukar jag ibland dra till titeln hertiginnan än i dag för skoj skull.

Jag har haft teprovning med en av våra hälsa bloggare Susanne Barkvik som driver digitalhalsan.se och digitalhalsan.nu

Vi har gått igenom rött, svart och grönt te. Då är det bara hon som har druckit te och fått smaka på olika efterrätter som passar bra till olika teer. Tex så finns det en te som är grönt te med päron, choklad och ingefära. När päron finns i te passar detta te utmärkt som en del av en ostbricka.

Hur ordnar man en afternoon te för Kung Charles den 2:e av England?

Susanne fick även dricka svart Earl Grey som är den enda te kung Charles dricker. Till det så kokar man 100 ägg och väljer ut 4 av dem till kungen. Av dessa 4 ägg äter han bara ett av dem. Samt så ska hans ägg koka exakt 4 minuter för att äggulan ska bli rinnig. Även Susanne fick så klart ett ägg till sin Earl Grey te.

Ni ska veta att det finns massor av bilder på kronprinsessan Victoria och prins Daniel. Dessa kommer komma upp då och då i bloggen. Jag varvar dem med vanliga inlägg eftersom jag också har ett eget liv. Jag kommer avslöja mer om vårt kungahus bl.a vilket svensk märke de föredrar när de köper sportkläder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *