När prins Daniel alltid är steget efter kronprinsessan Victoria

Man ser också tydliga roller mellan dem att prins Daniel blir lite som “fru” Victoria.

Detta för att hon i framtiden kommer att bli statschef och han kommer då bli hennes gemål dvs man. Denna dag så var det hela tiden Victoria som pratade och gjorde massa saker med barnen. Visst var prins Daniel också aktiv, men han hade ingen roll egentligen. Kunde faktisk även stannat hemma om han så ville.

Jag har också en instagramkonto @veckomagasinet och youtube kanal där ni kan följa rörliga bilder på mina uppdrag med kungafamiljen.

Jag har nog bestämt mig för att åter ta upp mina studier på Uppsala universitet. Både jag och min svägerska ska börja plugga igen. Vet ej vad det är men jag och svägerskan är alltid i samma position i livet. Varje gång någon av oss drabbas av något så drabbas vi tillsammans på ont och gott. Fast när hon går upp i vikt går jag ned för att matcha varandra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *