Vad utmärker en person som lyckas i business?

Det finns flera regler som avgör vilka människor som lyckas i affärer.

För mig är det viktigaste ärlighet både till sina kollegor och till sina framtida kunder. Om en person inte är ärlig mot sin medmänniska så har jag svårt att lita på en sådan person. Jag tänker alltid på mina  f.d delägare som var oärliga och för mig var det ett mysterium hur de då kunde lita på varandra? Det är som att någon har mördat sin granne för pengar och då ska jag tro att jag går säker i framtiden. Den som en gång mördar för pengar kommer till slut även mörda mig.

Detta kanske låter som en självklarhet när jag jämför oärlighet med mord. Jag gör en karikatyr av oärlighet för att väcka människor att ta avstånd från folk som inte är ärliga.

Jag tror blint på ärlighet och karma finns nog inget som är så viktigt. Visst finns det fler saker som är viktiga för att lyckas tex att inte skjuta upp på viktiga saker. Att inte förvänta sig att andra sköter allt. Man ska i tidigt skede skriva upp vilka uppgifter alla i ett bolag har och sedan tillämpa regeln hela tiden.

Jag kommer snart starta upp ännu ett bolag så jag blir då delaktig i 3 bolag. 2 av de bolag jag har just nu har börjat rulla därför går jag in i den 3:e. I varje bolag har jag en familjemedlem och känner att det känns mest tryggt så. Jag vill också kunna bli delaktig i någon typ av stiftelse antingen ett som redan är aktivt eller starta en egen tillsammans med några andra. Jag vill verkligen även bidra till andra som behöver hjälp. Jag behöver inte ens vara ansiktet utåt för stiftelsen utan för mig räcker det att jag kan bidra på något sätt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *