Forsa hembageri och deras wienerbröd

Denna bild är ej tagen på Forsa Hembageri utan denna bild är tagen medans jag väntade på Per Holkneckt för ett samarbete och intervju.

Som barn brukade min mamma alltid ta mig och min storebror till Forsa hembageri som ligger på Dragarbrunnsgatan i Uppsala. Här brukade jag alltid få en wienderbröd som jag verkligen älskade. Det är nog det bakverk eller bulle jag fortfarande tycker mest om.

Jag föredrar nog då helt utan sylt utan det ska bara vara med vaniljsmör eller vad det nu heter. Som barn har jag också praktiserat på Skogaholms där vi fick äta bullar varje dag hur mycket vi ville. Det låg också i Boländerna Uppsala, men ligger nu inte på samma ställe längre.

Det heter nog vaniljkräm det som finns på Wienerbrödet. Här har jag tagit en tugga och kom på att jag måste fota den först. Borde ha fotat innan jag tog en tugga för den såg då mycket bättre ut.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *