I dag har jag haft möte med Maritza som driver Salonginka

Det är alltid lika trevligt att träffa människor inom det andliga.

Maritza är shaman och driver bloggen lyckoklovern.se där hon berättar om sitt företag Salong Inka som ligger på Kungsgatan i Uppsala. Hon är också småföretagare och jag hjälper henne med sociala medier och hur hon når ut med sina sociala medier. Jag hjälper även till med SEO och vi kommer också inom kort göra ett event ihop tillsammans med flera andra inom hälsa och alternativa behandlingar.

I dag hela dagen har jag även tidigare varit med Kristina och vi har besökt fotbollspelaren Thor som förut var gift med partiledaren Ebba Busch. De är numer inte längre gifta. Varför jag och Kristina träffade honom kommer vi återkomma till när det bli aktuellt. Uppsala har flera kända ansikten och Kristina har fått träffa några av dem i dag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *