När Peder från Luthagsnytt hälsar på

Jag och Peder är både vänner och kollegor

Det är alltid lika trevligt att träffa Peder och gå igenom nya saker som händer på den digitala marknaden. Jag och Peder har samarbetat under flera år och vi har nya projekt på gång hela tiden.

Förra söndagen träffade jag Odd Molly gundaren Per Holkneckt och kan meddela att även han är nu bloggare hos oss. Jag kommer berätta mer om honom inom kort då han precis har börjat blogga hos oss. Även Peder är bloggare hos oss samt så driver han Uppsala magasinet Luthagsnytt sedan flera år och var med mig när kungen och drottningen besökte Uppsala för att fira 50 år på tronen.

I dag har jag möte med ännu en mycket känd entreprenör så jag återkommer om mer info kring dagens mycket spännande möte.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *