Blev bjuden hem till en väninna i Solna

Min väninna i Solna är en duktig spådam och allt hon säger stämmer till 99 % av 100%.

Jag min svägerska hennes barn och ett barn till i familjen hängde med hem till väninnan som hade lagat otrolig god persisk mat. Det var med saffransris mm och jag är också känslig mot saffran. Så jag fick ris utan saffran.

I dag har jag ca 2 möten inbokad och glömde ta bild på Peder Strandh som jag mötte i går som dagen innan hade haft en egen stor konsert då han även är musiker. Peder är både bloggare hos oss och driver Uppsala magasinet Luthagsnytt som är en av mina favorittidningar.

Jag kommer träffa Peder nästa vecka också då vi har möte med våra tekniker och då ska jag passa på att ta bild på honom.

Det kommer också otroligt många mail till Dogge Doggelito då folk vill bjuda in honom hela tiden överallt. Jag ser till att han svara på alla som vill ha kontakt med honom.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *