I väntan på bästa Janet

Snart så är Janet på väg hem till mig och vi ska ha en klassisk afternoon tea samt prata lite business.

Jag ska lära henne lite om hur man använder AI i vissa sammanhang så att det blir lättre för henne att hålla reda på sina två verksamheter skönhet och inredning. Janet driver nämligen både sociala medier inom skönhet och inredning. Hon är otroligt duktig på att just duka upp och göra det väldigt fint när det kommer till inredning. Har alltid sagt till henne att hon skulle passa som handen i handsken i filmen Stepford wifes.

Jag är inte en särskild nyttig person jag tror att nyttigt är om du äter det du tycker är gott.

Nu kan jag inte äta gott heller då jag reagerar med huvudvärk om jag äter något som jag reagerar mot. Det är tex alla stenfrukter som körsbär, plommon och nektariner dvs allt som har stora kärnor. Jag som älskar allt med körsbär kan inte äta det. Så jag får äta det jag tål och inte det jag tycker är gott eller nyttigt.

Detta tål jag morot, bulgur och gurka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *