Möte med Anna Löfving från tidningen Hela staden Uppsala

Hela staden Uppsala är Uppsalas största gratistidning!

Jag och Anna brukar träffas då och då för att samarbeta så att det blir win win för oss båda.

Anna har fått prova olika teer då hon älskar teer och jag själv dricker alltid kaffe då jag älskar kaffe. Jag dricker då endast snabb kaffe för all annan kaffe ger mig tyvärr huvudvärk.

Jag kommer även frilansa för tidningen Hela Staden Uppsala då jag redan är ackrediterad frilansjournalist med pressbricka dvs jag har en ID kort där det står PRESS på.

Vi pratade också lite om inredningen och hon älskade inredningen på Moe Joe juice bar där vi träffades. Efter mötet med Anna hade jag så klart 2 möten till en via telefon och via zoom. Det är många bollar man håller i luften när man som jag jobbar med digitalt.

När det gäller inredning så tycker jag att vackra handtag kan förändra ett helt rum vare sig man byter ut de som tillhör en garderob eller en dörr.

Förutom inredning så pratade vi också lite om svenska kungen och jag jobbar mest som journalist när det gäller svenska kungafamiljen och ska nu även satsa på att jobba med mat, dryck och efterrätter också. Det kommer bli otroligt spännande höst känner jag och jag kommer att hålla er uppdaterade vad som kommer hända i mitt liv som journalist och mitt intresse för inredning.

I dag har jag jobbat för länge framför datorn och har inte hunnit tänka på hur jag ska inreda hemmet. När jag blir piggare och lite mindre att göra då ska jag verkligen lägga manken till och bara vara engagerad i min inredning.

Just nu jobbar jag halvtid som barista och bara just i dag och känner mig redan mycket tröttare.

Att jobba som barista är verkligen roligt, men det går åt mycket energi för man måste verkligen skapa fina detaljer i kaffet innan man serverar det till kunderna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *