I dag ska jag ha möte med Kristina Claesson

Om drygt en timme kommer jag att sitta i möte med härliga Kristina och med henne har man alltid mycket att prata om.

Jag ser alltid fram emot mina möten med henne för varje gång lär jag mig något fast att hon själv tänker inte ens på att hon lär ut massor. Vi ska prata lite om livsmedel då jag jobbar som barista då och då så har jag mycket jag kan lära ut till andra som vill jobba med livsmedel.

Om ni kollar noga så har hon Pride färgerna i håret då hon nyligen har deltagit i det tåg som handlar om Pride.

I morgon kommer jag befinna mig i Solna tillsammans med svägerskan Sibylla. Vi ska hälsa på en mycket duktig medium och mer om henne kommer jag skriva om i nästa inlägg så håll utkik!

Jag ska nu fortsätta jobba som barista en timme till och sedan hänga med Kristina.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *