Bamå skor i Uppsala blir Bamå Bistro & Café

Snart kommer ni se Bedriye på Bamå Bistro & Café som innan dess hette Bamå skor på Sysslomansgatan i Uppsala.

Bedriye var hos mig och fick lära sig hur man gör latte art dvs konst på latte. Detta för att hon själv snart blir barista och kommer befinna sig på en helt ny startad företag.

De kommer även ha alkoholtillstånd

Bistro heter det när man även har alkoholtillstånd så här kommer du få ta del av god mat, latte drycker och alkoholhaltiga drycker. När de väl öppnas kommer ni få ta del av bilder också här på bloggen så håll utkik alla läsare.

Vi är sysslingar på pappas sida och hon är gift med min favoritsläkting på pappas sida. Jag har en favorit på vardera sida en på mammas sida och en på min pappas sida. På min pappas sida förblir Ibrahim Halil min absoluta favoritsläkting.

Utbildningen ägde rum på Moe Joe juicebar som är ett franchiseföretag och finns på Svavagallerian, Gränbycentrum och Sankt persgatan mitt emot Sankt Persgallerian.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *