Långt möte med Kristina Claesson

Åter har jag haft ett mycket trevligt och givande möte med bloggerskan, entreprenören och konstnären Kristina Claesson.

Hon startar nu ett franchiseföretag där hon säljer produkter från Wendelins kaffe i samarbete med Kristina Claesson där hon kommer ha sin egen konst på förpackningarna. Hon kommer då sälja kaffe, te och godis i vackra förpackningar.  När hon får hem sina varor så kommer jag låna bilder av henne och markandsföra henne och hennes franchisevarumärke som hon jobbar med.

Mitt under mötet så presenterar hon sin nya katt som är så sockersöt. Jag tog printscreen på kattskrället. Katter kan vara så dryga och stroppiga tycker jag. Kaniner är översittare och hundar bara är.

Jag tar just nu alla mina möten på en juicebar jag befinner mig på. Det är väldigt nära min egen bostad så jag måste verkligen komma ut också när jag sitter med bloggare i olika möten. Portalen växer hela tiden så ibland vet jag inte hur jag ska hinna med. Tur att vi är 12 personer som jobbar här så att jag kan avlasta mig väldigt mycket.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *