Jag är forfarande sjuk så direkt efter mötet åkte jag hem

Jag har nu haft möte med David, Thomas och Sibylla.

Vi träffades på ett café och gick igenom lite saker tillsammans. Jag kände att David talade väldigt lågt så för några sekunder trodde jag att man kunde höja hans volym med fjärrkontrollen. Detta för att jag fortfarande är sjuk och mitt logiska sinne lyste med sin frånvaro. När man är sjuk så tänker man inte så klart annars skulle jag inte leta efter fjärrkontrollen för att öka volymen på en som talar i samma rum som mig.

Jag har ett zoom möte i morgon med Sibylla, David och vår tekniker Simon då kan jag höja och sänka volymen eftersom det är ett zoom möte, men man kan inte göra det in real life.

Jag lyckades inte ens ta en bra bild för att jag var frånvarande i sinnet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *