Barnboksförfattaren Anette Skålberg

Jag har nu känt Anette ganska lång tid och varit både på teateruppsättning med henne och bloggevent tillsammans.

Jag träffade henne över en kopp kaffe för att se om vi skulle kunna göra något tillsammans. Än har vi inte kommit fram till något, men snart hoppas jag att vi kommer att göra det. Jag lärde känna Anette på ett lunchmöte som drevs av Jennie Forsén en duktig entreprenör.

Just nu har jag så många idéer om hur vi kan komma runt all inflation som råder pga av bankerna som styr världen. Jag behöver bara ha folk med mig som tror på mina idéer och som jag även kan bygga förtroende med.

Denna vecka ska jag också hälsa på en mycket kär vän som jag inte har träffat på länge. Hon hälsade på mig förra året i min nya lägenhet. Nu ska jag hälsa på henne i hennes nya lägenhet och jag hoppas kunna lära känna hennes nya hund och kanin.

Vi träffades på Ofandahls för jag har jobbat där och jag älskar detta ställe.
Hon har en matchande väska till sitt varumärke med bild av sig själv.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *