Sällskap när jag jobbade på Moe Joe juicebar

Jag brukar sitta på Moe joe juicebar på vardagarna och jobba med digitala medier.

Då kom en liten fågel på besök som var väldigt svår att bli av med. Jag har i dag suttit hela dagen med olika bloggar och gått igenom allas sponsrade inlägg. Detta för att varje månad sitter jag med Nettan och går igenom alla fakturor. Nettan är den som har hand om all ekonomi för hela portalen.

Jag kommer snart ha nytt bloggmöte i Uppsala tillsammans med några av våra bloggare som ska samarbeta med varandra då de driver skönhetssalonger. De som driver samma sorts företag brukar vi sätta ihop till ett möte för att se vart de landar. Vi ser ingen konkurrens utan vi ser möjligheter och samarbeten. Prova detta ni också därute och ni kommer se på mirakler i modern tid.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *