Bettys Master Brown i Upplands Väsby

Jag har nu gjort permanent make up på mina ögonbryn då jag upplever att färgen på mina ögonbryn är för ljusa.

Jag bokade därför en tid hos Bettys Master Brown i Upplands Växby och fick perfekta ögonbryn. Samt man behöver inte ens någon bedövning för denna nya 3D metod som har kommit.

Oavsett var ni bor i landet så kan ni få denna behandling då det inte är några krångliga maskiner som borrar utan det är en kniv som gör jobbet. Man behöver ingen bedövning, men jag är så rädd av mig som jag ville ha bedövning fast att man kan vara helt utan. Man känner knappt något det är som att noppa ögonbrynen man känner helt enkelt inte mycket.

Det är en jättefin inredning man möter av när man kliver in. Detta ligger på Drabantenvägen i Upplands Väsby.
Här ser ni Bita som har jobbat med detta i 20 år. Hon gör verkligen naturliga och mycket vackra ögonbryn. En av hennes klienter grät av lycka när hon såg före och efter bild av sig själv.

Detta är efterbilder men jag är fortfarande svullen och röd för det behöver gå några dagar innan det ser helt perfekt ut. Bita kommer även kunna ta emot klienter på Uppsala care and beauty i framtiden också för er som bor i Uppsala.

vill du boka en konsultation gratis så kan du höra av dig till Bita som driver Bettys master Brown

Jag kommer lägga in hennes uppgifter i bloggen inom kort så att ni har det hela tiden. Den kommer läggas in som en banner på höger sida av bloggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *