Bästa Sirin har slutat jobba på Elisabethsjukhuset

Jag ville göra något extra för min väninna Sirin som jobbade på Elisabethsjukhuset i Uppsala.

Jag tycker att Elisabethsjukhuset är bland de vackraste byggnader som finns i Uppsala.

Tårtan gjode jag med biskvibotten och smält choklad samt toppat med vitchoklad och grädde.

Uppsala kommer bli mycket tomt efter Sirin eftersom jag träffade henne var och varannan vecka. Hon är den absolut värdefullaste vän man någonsin kan ha. Den enda som aldrig sviker som alltid finns och som är den enda tröst när man blir orolig.

Nu på lördag åker jag till Upplands Väsby för något riktigt spännande. Jag ska besöka en av våra bloggare som driver en skönhetssalong. Vi ska gå igenom vissa saker och jag ska lära henne hur hon ska använda AI i sin vardag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *