Jag har hälsat på konstnären Tove Landberg

Tove Landberg är konstnär och bor i Alunda utanför Uppsala.

Jag var och hälsade på henne i Alunda där det var mycket natur och grönt. Vi gick igenom hur man startar företag och vad vi nu kan göra för hennes företag kring konsten. Jag jobbar dagligen med att hjälpa företagare att starta och komma i gång med sin verksamhet.  I dag har jag också en bokad tid men en kvinna som driver ett företag i Upplands Väsby där hon gör permanent make up på sina kunder.

Jag brukar alltid först lyssna på folk vad det är de jobbar med och sedan kommer jag med konkreta tips och genast sätter vi också i gång med dessa tips. Jag är noga med att ge råd som är hållbara i längden. Tex i går pratade jag med Anita en f.d bloggare hos oss. Att hon aldrig ska säga upp sin domänadress eller sälja den vidare. För nu har vi dessutom optimerat hennes sida ännu mer och med åldern blir den ännu mer värdefull.

Här ser ni Tove Landberg berätta om sin konst.

Tove bjöd på äppelpaj, kaffe och vaniljsås och detta var väldigt gott ska ni veta. Ni kommer få ta del av Tove Landberg mer här på bloggen så håll utkik för alla ni som gillar inredning och konst som går i Shabby chic linjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *