Då har man hälsat på Leif Ivan Karlsson igen

Alltid lika trevligt att få hälsa på familjen Karlsson ni vet de som hade tv programmet Karlssons.

Leif Ivan har även varit med tv programmet Svenska miljonärer som ni kan se på Youtube för de som är nyfikna.

Jag hade med mig min svägerska Sibylla som är min högra hand och följer numera mig på väldigt mycket saker. Jag känner att jag alltid vill ha en familjemedlem i allt jag gör. Har man en familjemedlem på sin sida så är det mycket lättare att samarbeta.

Varför jag var och hälsade på Leif Ivan Karlsson igen kan jag ännu inte gå in på. Vissa saker har inte med bloggen att göra utan det är privat och därför kan jag inte skriva ut allt i bloggen. Allt som rör bloggen skriver jag så klart som handlar om mig själv. Jag kan inte skriva ut allt som handlar om andra människor för då måste jag också be om lov.

De bor i en 4 vånings hus med 23 rum

För att komma in så ringde jag honom på mobilen för att han skulle öppna portarna till Örnberget som området heter.

Jag ser också att min statistik har stigit otroligt mycket detta år och det glädjer mig så klart.

Här ser ni mig och Leif Ivan i deras vardagsrum. Han har alltid så mycket att berätta och jag trivs verkligen med den här familjen. De sätter ord på känslor.
Här ser ni Leif Ivans fru Susanne tillsammans med min svägerska Sibylla.
De har renoverat om hela huset.

Missa inte

Snart ska jag på pressevent igen och denna gång är det verkligen lyxigt event. Med mig har jag en god vän till Per Helknekt ni vet han som startade Odd Molly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *