Jag har haft phantom smärta enligt tandläkare

Tänk att jag byter tandläkare hela tiden tills att någon förstår varför jag har ont i tandköttet.

Det är verkligen bristvara på tandläkare om de inte hittar något fel och att jag inte kan sova pga av värk. Nu har de i varje fall hittat felet efter 1 års sökande. Jag hade nämligen inflammation i tandköttet. Det gäller att ta bilder från olika håll för att felsöka det hela.

Detta är Emmelie Bergstedt som är min brorsdotter och hon är tandläkare.

I dag har jag stannat hemma för när jag har lagat tänder så får jag en utanförkroppen känsla då jag tycker det är så jobbigt med tandläkarbesök. Jag ska bara vila i dag och sedan är jag på fötter igen.

Min äldre brors fru bjöd hem oss alla på middag så där brukar alla träffas. På midsommarafton åker jag hem till en annan bror jag har som bor ute på landet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *