Så väljer du rätt pool för ditt hem

Att välja rätt pool är inte alltid lätt. Det finns olika typer av pooler att välja mellan, som PP Pool och thermopool. Om du vill ha en pool som är lätt att sköta och som kommer att hålla i många år, kan det vara värt att investera i ett pooltak eller en vattenrenare. Ett pooltak ger dig skydd mot solen och regnet samtidigt som det håller din pool ren och frisk. En renare tar bort smuts och alger från din pool så att du slipper göra det manuellt. Oavsett vilken typ av pool du väljer, kommer den att ge dig många timmars nöje under sommaren.

Skillnader mellan thermopooler och PP-pooler

Det finns två typer av swimmingpool som är populära att installera hemma: thermopooler och PP-pooler. Båda typerna har sina för- och nackdelar, så det är viktigt att veta skillnaderna innan man bestämmer sig för vilken typ av pool man ska köpa. Thermopooler är gjorda av ett speciellt material som håller vattnet varmt längre. Detta gör dem idealiska för de som vill ha en pool som kan användas hela året om. De är dock dyrare att installera och kräver mer underhåll, så det är viktigt att se över om man har råd med det. PP-pooler är billigare att installera och kräver mindre underhåll. De håller inte vattnet lika varmt som thermopooler, men de kan fortfarande ge en trevlig upplevelse på sommaren. De levereras som en “hel balja” så att installationen blir så enkel som möjligt och eftersom att de är gjorda av thermoplast håller de bra över tid.

Spara tid, pengar och miljö – Investera i ett pooltak och en pump!

Att investera i ett pooltak och en pump är ett bra sätt att spara tid, pengar och miljö. Pooltaket håller vattnet varmt, vilket gör att du slipper lägga tid och energi på att värma upp det. Det skyddar också poolen från skadliga UV-strålar, vilket förhindrar att vattnet blir grumligt. En pump är också nyckeln till rent poolvatten. Den hjälper till att filtrera bort smutspartiklar som kan samlas upp i poolen, vilket gör det lättare att rengöra den regelbundet. Både pooltaket och pumpen kommer att minska din elräkning, eftersom de använder mindre energi än andra metoder för att hålla poolen ren och frisk. Dessutom kommer de att bidra till en bättre miljö genom att minska utsläpp av skadliga kemikalier som används för rengöring av pooler.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *