I dag har jag haft Uppsalas mäktigaste mediaprofil hos mig

Uppsalas mäktigaste media profil det är min väninna och blogg kollega Anna Löfving som driver Hela Staden Uppsala.

Vad vi två har på gång kommer ni få ta del av i höst för då kommer jag skriva mer om det.

Jag lagade svensk husmanskost dvs fiskpinnar med gröna ärtor och dressing. Till detta hade jag så klart potatismos och då brukar jag hyvla morötter i potatismoset. Det blir mer tugg motstånd då. Samt så har jag gjort dressing av gräddfil och då är det bara att lägga salt och peppar vips härlig dressing. Anna fick röda bär i sin dressing som jag ej tål för jag får huvudvärk av vissa saker.

Nu ska jag gå i väg på möte för vår bostadsrättsförening! Detta är mitt första möte med dem sedan jag flyttade in i detta bostadsområde.

Missa inte

Snart kommer vi intervjua två mycket kända profiler kanske Sveriges mest kända personer. Håll utkik!

Kan säga att båda dessa två kända personer är också goda vänner till mig och kollegor.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *