Bilder på när kungen planterar trädet

Jag hade precis ätit färdigt min lunch på Carolina Redeviva när kommunikatören från Länsstyrelsen ringde mig då vi skulle intervjua kungaparet på Uppsala slott.

Det regnade och det var härligt väder. Vi fick regnskydd av de som jobbade kring kungaparet för att inte bli blöta.

Inom loppet av 24 timmar var det någon som högg av trädet en axel som kungen planterade. Jag besökte den dagen efter för att se hur det såg ut. Jag tog med mig en liten bit av spillrorna från trädet och har de i min vitrin hemma hos mig. För mig är det en ära att ha en bit av det träd så att det aldrig faller i glömska.

Här kommer några bilder från min dag med kungaparet i Uppsala.

Vissa av bilderna är skickade till Peder Strandh som driver Uppsalas äldsta gratistidning Uppsala Magasinet Luthagsnytt och vissa bilder är skickade till Anna Löfving som driver Uppsala största gratistidning Hela staden Uppsala.

Jag har skickat de bästa bilderna till dessa två stora media tidningar och båda är också bloggare hos oss.

Vår kungapar gör ett fantastisk jobb för vårt land. Jag skulle aldrig vilja ha en presiden som är förtroendevald. Jag vill ha kvar vår monarki för det är otroligt givande och spännande att följa deras arbete, Man lär sig otroligt mycket som press när man följer dem. Det känns som studie resa varje gång jag följer dem.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *