Uppsala slott tillsammans med kungaparet

Visste ni om att drottning Silvia glömde sin handväska efter det att ha träffat bl.a mig på slottet?

Det var otroligt intressant dag som höll i hela dagen. Jag åt en lunch på Carolina Redeviva på Cajsas kök.

Jag var i dag själv på en intervju och fick frågan varför jag anser att det är mycket intressant att jobba som press för vårt kungahus? Man får lära sig så mycket då de besöker både ideella organisationer, sjukhus och olika näringsliv. Jag har jobbat med kända personer och visst har de också var väldigt intressant då kända personer gärna delar med sig av sina framgångar och motgångar. Fast jag känner ändå att kungafamiljen är mest intressant då man möter dem i olika sammanhang varje gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *