Kungaparet anländer till Resecentrum i Uppsala

Nedan bil åkte de till Uppsala museet med så de anlände med tåg till spår 8-10 dvs den som är närmast min bostad.

Jag pekade ut min bostad för @kungligtmedjenny hon var också närvarande och förr bloggade hon så jag följde henne för flera år sedan.

Kungens bil

Jag har otroligt respekt för vårt kungahus tycker de gör ett otroligt bra jobb för Sverige.

Nu har jag följt kungafamiljen länge och tycker det alltid är lika spännande. Man lär sig otroligt mycket när man följer dem då de jobbar med utveckling och marknadsföring av Svenska företag utomlands. De gör sitt jobb bra och är alltid punktliga så genom dem har jag lärt mig vad punktlighet och plikt innebär. Att aldrig stå i vägen och göra sitt jobb korrekt. Jag har också lärt mig av monarkin att lyssna mer än tala för man lär sig så mycket mer av det. De har ju också väldigt erfarna rådgivare så detta ser man också sedan på det arbete de utför. Finns ett helt hov bakom dem som gör allt korrekt också.

Missa inte!

På tisdag ska jag intervjuas på Rådhuset i Uppsala mer om det kommer senare! För detta besök ska jag göra mig tuppsnygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *