Ett event om hälsa hemma hos mig

Jag älskar att ha event hemma hos mig och bjuda hem våra bloggare på besök.

Både Joumana och Elina Carblom har varit bloggare hos mig och båda har slutat blogga. Elina höll i föreläsning om hälsa och vi fick som vanligt lära oss massor. Nästa gång ska jag ha projektor hemma hos mig så hon kan föreläsa bättre eller koppla upp tv så hon kan gå igenom hälsa med våra gäster. Konstnären Tove Landberg som är från Norge hade visning hos mig då jag bor väldigt stort.

Vi var fler besökare än de som finns på bild, men alla vill ej vara med på sociala medier och detta respekteras.

Här ser ni Elina Carblom och Tove Landberg
Joumana beundrar konstverk av Tove
Det bjöds på massor bl.a dessertvin och prästost något som passar utmärkt ihop.
Är man modemedveten och skräddare så är man och då vet man vad som passar till vad. Här bär Jouman en mask hon hittade hos mig.

Mitt jobb är att hjälpa mindre företag med e-handel och att synas i bruset på Google. Vissa av våra tjänster kostar inget tex om man vill starta upp ett företagsblogg. Varje företag behöver en företagsblogg så att era kunder kan få en veckovis eller månadsvis storytelleling dvs ni berättar om er utveckling. Man berättar även om motgångar och framgångar. En kund vill veta mer om det företag de väljer att köpa varor och tjänster i från.

Är du småföretagare och vill bli en mellanstor företag kontakta oss på [email protected] så hjälper vi dig vidare.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *