Detta är 1 maj i dag och jag har bästa utsikten

Jag har väntat på denna dag sedan jag flyttade till bostaden mitt emot stadshuet.

De kommer alla samlas på Vaksalatorg ett stenkast från min förra bostad. Sedan kommer de marschera på Vaksalagatan och hela gatan är då avstängd. Jag som då bor i närheten har mycket bra syn från alla väderstreck så att jag kan ta bra bilder och spela in dem som marscherar.

Jag har bett alla att inte störa mig i dag då detta är en dag jag länge har väntat på. Äntligen blir min önskan uppfylld i år. Jag har redan blivit utklädd till lussebulle som var förra årets önskan. Till jul i år vill jag klä ut mig till en pepparkaka och jag hoppas verkligen tomten hör min önskan för i år.

Vad jag än önskar slår det verkligen in.

Jag har alltid önskat att förstå instruktioner på engelska så jag tog en snabbkurs i HTML på engelska. Jag förstod precis allt till punkt och pricka, men jag orkade inte fullfölja kursen. Jag känner att jag inte vill lära mer om programmering det ligger verkligen inte längre i mitt intresse. Vi har redan 2 tekniker för det och detta räcker gott och väl

Vill bara säga att omstruktureringar sker på blogge och de övriga bloggarna så saker och ting kan se lite konstigt ut just nu. Hoppas ni har överseende med det.

 

Nedan ser ni mig i mitten och sedan får ni gissa vilka alla andra är. Vill säga Grattis till vår kung Carl Gustaf som i går fyllde 77 år.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *