Hur jag fick beröm av Kungen Carl Gustaf

Här kommer några bilder från 27 april då jag fick vara med på slottet med 5 andra personer för att möte kungaparet.

Det kommer komma fler bilder som är tagna med systemkamera lånad av Studio Li dvs Ylva Li som driver företaget. Bilderna här är tagna av Peder Strandh som driver Uppsala magasinet Luthagsnytt Uppsalas äldsta gratistidning. Peder är en god vän till mig sedan flera år tillbaka samt en av våra bloggare.

Bilder kommer att skickas till Luthagsnytt och Hela staden Uppsala båda ägarna till dessa två stora tidningar i Uppsala är bloggare hos oss.

Jag har retuscherat bilderna en aning så det är inte helt i original.

Ni får verkligen inte missa fortsättningen. När jag och några till fick kliva in på slottet (vi var nog 5-6 personer om jag ej minns fel) så fick vi presentera oss för kungen. Jag berättade att jag var från Rojalisitskatföreningen och kungen svarade “oj finns det sådant också vad bra, förstått med det du gör”. Kändes fantastisk att få höra detta av kungen själv. Jag är hedersmedlem av Rojalistiskaföreningen och har varit medlem sedan den dagen jag blev myndig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *