Föreläsningen med Maria Therese Bohman Agerhill

Det är alltid lika intressant med att besöka Mithera Development i Agersta som är strax utanför Uppsala.

Först fick vi en föreläsning med Maria Therese Bohman Agerhill och efter föreläsning så fick vi seans. De som höll i seansen gjorde varannan damernas dvs turades om. Det blev mycket skratt i publiken för ibland var det så klockren beskrivning. En av dem beskrev en kvinnas farfar väldigt klockrent.

Farfar jobbade med trä och var alltid uppklädd även när han skulle hugga träd. Dessa två kvinnor som höll i seansen har varit elever till Maria Therese på hennes utbildning som är 2 årig.

Är du också intresserad av att gå utbildning hos Maria Therese kan du besöka hennes hemsida och se vad som finns. Det finns många kurser bl.a transhealing, transmediumskap och djurkommunikation. Det finns mer än dessa som jag har nämt det är bara att du går in på sidan och kollar runt så kommer du hitta något roligt som kan passa dig också.

Workshop: Kontakt med andra sidan

Nu kan du gå kurs i kontakt med andra sidan också hos Maria Therese som har väldigt många kurser. Datum: Tisdag 18 april kl 18-20 2022

Denna kurs är till för dig som vill lära dig kommunicera med andra sidan?  Här kommer du verkligen få inspiration och lära dig något nytt om andevärlden. Det är en spännande kurs för dig som verkligen vill veta mer om andevärlden. 

På denna workshop kommer de att gå igenom olika typer av mediumskap, så som psychic, intuition, mentalt mediumskap, transmediumskap samt fysiskt mediumskap. Du kommer även få lära dig skillnader mellan dem och mer ingående vad var och en betyder.  Här kommer du även få tillfälle och fråga allt du alltid har undrat över gällande andevärlden. Det blir ett spännande möte mellan dig och andevärlden helt enkelt. Nu får du äntligen lära dig hur allt går till och hur du får kontakt med andra sidan. Låter detta spännande? Då är det bara att du går in på hemsidan och anmäler dit till workshop dvs kontakt med andra sidan.

Det har varit många elever på dessa kurser som har varit väldigt nöjda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *